Eigen Engineering

Twentse Nuchterheid

Van A tot Z begeleiding

Snelle Levertijden

Over
Water4All

Jouw waterprobleem, is onze passie.

Water, een bron van blijdschap voor ons. Wij zijn er trots op om complete installaties te leveren die water precies en nauwkeurig op de juiste plek brengen. Al sinds 1999 staan wij klaar voor onze gewaardeerde klanten. Onze reis begon met het leveren en produceren van diverse oplossingen die het mogelijk maken om oppervlaktewater op een milieuvriendelijke en economische manier te transformeren tot drinkwater. Dit doen we zonder gebruik te maken van chemische toevoegingen, maar volgens het bewezen principe van Vitens.

Na lange droge zomers in Nederland is in 2019 gestart met een onderzoek naar mogelijkheden in de akkerbouw, om ook daar water op de juiste plek te krijgen. De al langere bekende “druppelirigatie” werd al decennia lang gebruikt in de glastuinbouw. Waarom is deze techniek (nog) niet te gebruiken in het open veld? Samen met Veha Plastics en TalentGroep Twente is de koe bij de horens gevat, en zijn we gestart met het introduceren van druppelirrigatie in het open veld. Allereerst door te meten (middels weerstations) en op basis van die metingen te beregenen. 

2019.

2020.

Begin 2020 zijn de mogelijkheden onderzocht voor druppelirrigatie in lager renderende teelten. Elk gewas heeft water nodig en zal met water dus ook beter groeien. Door slim gebruik te maken van dunne slangen is het mogelijk om in elk gewas water precies op de juiste plek te krijgen. 

In 2021 is de Dripster op de markt gekomen. Allereerst de Dripster M, op zonne-energie. De Dripster is een complete computergestuurde pompset, precies op maat gemaakt speciaal voor een druppelsysteem. Deze complete pompsets zijn te bedienen en aan te sturen vanaf het internet. Midden 2021 is de Dripster L geïntroduceerd, het grotere broertje. Deze Dripster kan nog meer hectares tegelijk druppelen. In 2021 zijn ook twee nieuwe machines aangeschaft om de druppelslangen in de grond te leggen en om ze weer te verwijderen.  

2021.

2022.

Sinds 2022 heeft Water4All de complete druppelirrigatie “tak” van Veha Plastics overgenomen. Binnen Water4All zullen alle druppelirrigatie en beregening-projecten verder vorm krijgen en groeien. 

Met onze roots en bedrijven in Twente, komen we er natuurlijk niet onderuit de streektaal te implementeren. ‘Wie heurt bie’ is een typisch Twentse uitspraak, wat betekent; ‘Wij horen bij de familie van…’ En Water4All hoort bij TalentGroep Twente, een familie van inspirerende en toonaangevende bedrijven die samen bouwen aan een bedrijvengroep met ondernemingen, producten en diensten die elkaar versterken. Als moederbedrijf biedt Talentgroep Twente een inspirerende omgeving aan enthousiaste, talentvolle ondernemers, waarbij het ondernemerschap ontwikkeld kan worden en centraal staat. Talentgroep Twente gelooft dat het creëren van synergie leidt tot een beter resultaat, voor de ondernemer én het bedrijf. Daarnaast borgen ze innovatie en samenwerking. Alle aangesloten bedrijven zijn, naast hun eigen huisstijl, te herkennen aan deze pay-off.

Ultrasoon reinigingstechniek

Ultrasoon reinigen is dé oplossing voor het op effectieve en efficiënte wijze reinigen van zeer uiteenlopende onderdelen en componenten. Variclean levert maatwerk voor een complete ultrasoon reinigingsoplossing.

Doseertechniek in de tuinbouw

Veha Plastics is importeur van Dosatron pompen, marktleider in watergestuurde, niet-elektrische doseerpompen en gespecialiseerd in buis-leidingsystemen. Deze producten vinden afzet bij de moderne tuinbouw en industriële bedrijven.

Specialist in nevelsystemen

Al ruim 25 jaar is Reldair specialist in mistsystemen en koploper op het gebied van kwaliteit, kennis, innovatie en ontwikkeling. Reldair realiseert op maat gemaakte oplossingen, geheel geoptimaliseerd voor uw specifieke behoefte.

Gemak voor de huidige boer.

Atec Solutions is gespecialiseerd in combi-oplossingen voor doseren in en koelen met water. Dat biedt gemak voor de boer van nu én zorgt voor welzijn van dieren in stallen. Daarnaast zijn ze importeur van Dosatron-pompen.

Het creëren van synergie leidt tot een beter resultaat!