Eigen Engineering

Twentse Nuchterheid

Van A tot Z begeleiding

Snelle Levertijden

OERRRsterke machines voor driptape.

Verhuur en machanisatie van driptape machines en toebehoren

Bij ons staat de klantbeleving centraal, en daarom bieden wij een uitgebreide verhuurservice voor onze druppelirrigatie machines. Onze speciaal ontwikkelde machines zijn ontworpen om druppelslangen efficiënt te leggen en te verwijderen. Ze zijn perfect geschikt voor het werken met driptape, waardoor u verzekerd bent van nauwkeurige en effectieve irrigatiewerkzaamheden.

Onze machines zijn beschikbaar voor dagverhuur, zodat u ze gemakkelijk kunt inzetten voor uw specifieke projecten. Of het nu gaat om een kortlopende klus of een uitgebreide irrigatie-operatie, onze verhuurservice biedt u flexibiliteit en gemak.

Naast de machines verhuren we ook diverse toebehoren die essentieel zijn voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Met ons uitgebreide assortiment aan toebehoren heeft u alles wat u nodig heeft om uw druppelirrigatieproject succesvol te realiseren.

Driptape legmachine

Het aanbrengen van druppelslangen wordt een moeiteloze taak met onze machine, die eenvoudig achter jouw eigen trekker kan worden bevestigd. Onze machine is voorzien van drie verschuifbare elementen, waardoor je een werkbreedte van 3,40 meter kunt bereiken. Standaard staan de elementen 1,5 meter uit elkaar, perfect geschikt voor gewassen zoals mais. En als je een ander type gewas wilt bewateren, is het ombouwen van de machine een eenvoudige klus die je zelf kunt uitvoeren.

Let op dat onze machine niet geschikt is om over de openbare weg te transporteren vanwege de breedte. Als je de machine toch wilt vervoeren over de weg, hebben we een handig wielenstel ontworpen dat gemakkelijk te verwijderen is. Hierdoor kun je de machine veilig en gemakkelijk verplaatsen naar verschillende locaties zonder onnodige obstakels.

Bij het gebruik van de machine dien je in sommige gevallen mogelijk een lokale ontheffing aan te vragen bij de daarvoor bestemde instanties. Dit is belangrijk om te onthouden als je de machine op openbare wegen wilt verplaatsen. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de regelgeving in jouw regio en eventuele vereiste ontheffingen tijdig aanvraagt.

 

Driptape verwijdermachine

Onze speciaal ontworpen machine is perfect geschikt voor het opvangen en opwikkelen van druppelleidingen. De rotatie van de opwikkelaars wordt aangedreven door een hydraulische motor met snelheidsregeling, waardoor je volledige controle hebt over het proces. Het verzamelde materiaal wordt snel en veilig gelost dankzij de hydraulische cilinders die de operatie moeiteloos maken.

Met een gemiddelde dagelijkse werkcapaciteit van 8-12 hectare, afhankelijk van de specifieke omstandigheden (zoals grondsoort, leeftijd van de gewassen, aanwezigheid van onkruid, enz.), kun je efficiënt en effectief werken. Onze machine zorgt ervoor dat je druppelleidingen snel kunt verzamelen, wat tijd en arbeid bespaart.

De dubbele slanghaspel is een handige functie waarmee je 8-10 rijen slang tegelijk kunt verzamelen, waardoor het proces nog sneller en productiever wordt. Met deze machine kun je druppelleidingen eenvoudig oprollen en klaarmaken voor hergebruik, waardoor je kosten bespaart en het milieu ontziet.

Vuilwaterpomp op benzine

Bij aanlegwerkzaamheden kan het nodig zijn om (tijdelijk) water te verplaatsen. Een zogenaamde slobberpomp of vuilwaterpomp kan een uitkomst bieden. 

Vuilwaterpompen zijn beschikbaar in de verhuur. Afvalwater, regenwater of grondwater maakt deze pomp niets uit. Hij kan zelfs vaste bestanddelen verpompen tot 75mm. Drooglopen is geen probleem voor deze pomp, dus ideaal in te zetten als slobber pomp. 

Pomp op EURO 95, geleverd met 3 meter zuigslang. 

 

Oersterke nieuwe machines.

Verschuifbare legmachine

Enkele / dubbele verwijdermachine

Aardappel legmachine

Folie/driptape verwijdermachine

Ook benieuwd?

Ook benieuwd hoe wij met druppelirrigatie jouw teelt naar een hoger plan tillen? We denken geheel vrijblijvend graag mee met je. Jouw waterprobleem, is onze passie!