Eigen Engineering

Twentse Nuchterheid

Van A tot Z begeleiding

Snelle Levertijden

OERRRsterke machines voor driptape.

Verhuur en machanisatie van driptape machines en toebehoren

Om jou als klant de optimale ervaring van A tot Z te bieden verhuren wij onze machines. Deze druppelirrigatie machines zijn speciaal ontwikkeld om druppelslangen te leggen en te verwijderen. Onze machines zijn per dag te huren, en speciaal te gebruiken voor driptape. Naast machines verhuren we ook diverse toebehoren om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. 

Driptape legmachine

Aanbrengen van druppelslangen gaat gemakkelijk met onze machine achter jouw eigen trekker. Onze machine heeft drie verschuifbare elementen, over een werkbreedte van 3,40 meter. Standaard staan onze elementen 1,5 meter uit elkaar, geschikt voor gewassen zoals mais. Ombouw van de machine is eenvoudig zelf uit te voeren. Machine is niet geschikt om te transporteren over de openbare weg, omdat deze te breed is. Indien lokale ontheffing benodigd is, dient dit zelf aangevraagd te worden bij de daarvoor bestemde instanties.

Om de machine toch te transporteren over de weg is een wielenstel gemaakt die ook te verwijderen is. 

Driptape verwijdermachine

Machine ontworpen om de druppelleidingen op te vangen en op te wikkelen.
De rotatie van de opwikkelaars gebeurt door middel van een hydraulische motor met snelheidsregeling. Het lossen van het verzamelde materiaal gebeurt door middel van hydraulische cilinders die de operatie snel en veilig maken.
De gemiddelde dagelijkse werkcapaciteit varieert van 8-12 Ha, afhankelijk van de omstandigheden waarin u werkt (grondsoort, leeftijd, aanwezig onkruid, enz.). Met de dubbele slanghaspel kun je 8-10 rijen slang tegelijk verzamelen

Vuilwaterpomp op benzine

Bij aanlegwerkzaamheden kan het nodig zijn om (tijdelijk) water te verplaatsen. Een zogenaamde slobberpomp of vuilwaterpomp kan een uitkomst bieden. 

Vuilwaterpompen zijn beschikbaar in de verhuur. Afvalwater, regenwater of grondwater maakt deze pomp niets uit. Hij kan zelfs vaste bestanddelen verpompen tot 75mm. Drooglopen is geen probleem voor deze pomp, dus ideaal in te zetten als slobber pomp. 

Pomp op EURO 95, geleverd met 3 meter zuigslang. 

 

Oersterke nieuwe machines.

Verschuifbare legmachine

Enkele / dubbele verwijdermachine

Aardappel legmachine

Folie/driptape verwijdermachine

Ook benieuwd?

Ook benieuwd hoe wij met druppelirrigatie jouw teelt naar een hoger plan tillen? We denken geheel vrijblijvend graag mee met je. Jouw waterprobleem, is onze passie!