Eigen Engineering

Twentse Nuchterheid

Van A tot Z begeleiding

Snelle Levertijden

Wij helpen je graag:

Plan op maat voor beregening

Of het nu gaat om een tuin, voetbalveld, golfbaan, paardenbak of bedrijf, Water4All is dé specialist in diverse vormen van beregening. Of u nu wilt dat uw groen groen blijft of uw paardenbak stofvrij, wij regelen het voor u. Van ontwerp tot aanleg en onderhoud, wij bieden een complete service. Werkt u samen met een hovenier voor uw tuin? Wij staan klaar om waar nodig bij te springen en u te ontzorgen.

Bij Water4All geloven we in maatwerk, omdat geen enkel project hetzelfde is. We denken met u mee en vinden altijd een passende oplossing. Dankzij onze specialisatie in verschillende soorten beregeningssystemen, kunnen we voor elke situatie de juiste oplossing bieden. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom stellen we strenge eisen aan de systemen en materialen die we gebruiken. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over tijdige beregening en kunt u zorgeloos genieten

Nachtvorst beregening

Ontdek de kracht van onze nachtvorstberegening: uw planten beschermen met een druk op de knop! Laat uw tuin stralen, zelfs onder de sterrenhemel, met ons geavanceerde systeem dat schoonheid en gemak combineert voor optimale groei en bloei

Planten en gazon (tuin)beregening

Ontdek het gemak en de pracht van onze efficiënte beregeninginstallaties. Laat uw tuin of park gedijen met ons geavanceerde irrigatiesysteem – moeiteloos besproeien om de schoonheid van je planten te behouden.

 

Akkerbouw beregening

Ontdek onze expertise in het leveren van helder en zuiver water. Wij ontwerpen en leveren volledige installaties die alle ongewenste elementen uit water verwijderen, zodat u kunt genieten van water dat voldoet aan uw behoeften en verwachtingen.


Grondwater(boren) voor jouw eigen beregening.

Paardenbak beregening

Voor een optimale paardrijervaring is een goed onderhouden paardenbak essentieel, zowel voor uw paard als voor uzelf. Met de juiste beregening behoren stoffige paardenbakken tot het verleden. Pop-up sproeiers bieden hiervoor de ideale oplossing: na het beregenen verdwijnen ze automatisch weer in de grond.

Pompen voor beregening

Onze beregeningspompen bieden betrouwbare watertoevoer voor optimale irrigatie. Met krachtige prestaties en efficiënte werking zijn ze ideaal voor elk oppervlak. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid en breng uw irrigatiesysteem naar een hoger niveau

Elektrotechnisch
installatiewerk

Ons elektrotechnisch installatiewerk staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, speciaal ontworpen voor beregeningsinstallaties. Wij bieden maatwerkoplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften. Kies voor veilige en efficiënte elektrische systemen met onze expertise.

Voetbalveld beregening

Om sportvelden in uitstekende staat te houden, is het essentieel om ze regelmatig te beregenen. Onvoldoende beregening kan leiden tot gele of bruine plekken op het veld, wat resulteert in aanzienlijke schade aan het gras. Het herstellen van deze schade vereist aanzienlijke inspanningen en financiële middelen. Door onze zorgvuldige aanpak van beregeningsinstallaties worden niet alleen tijd en geld bespaard, maar wordt er tevens gegarandeerd dat de velden moeiteloos in optimale conditie blijven.

Golfbaan /turf beregening

Voor een weergaloze golfervaring is een vlekkeloze baan een must. Dat betekent dat een slim irrigatiesysteem cruciaal is. Zonder de juiste hoeveelheid water kunnen er lelijke plekken ontstaan, waardoor het gras er niet meer uitziet en de speelervaring verpest wordt. Het herstellen van die schade kost niet alleen een hoop tijd, maar ook flink wat geld. Gelukkig hebben wij een irrigatiesysteem dat niet alleen kostbare tijd en geld bespaart, maar ook zorgt dat onze banen altijd in topvorm zijn, klaar om bespeeld te worden.

Onderhoud van installaties

Het onderhoud van irrigatiesystemen is van vitaal belang voor het behoud van een prachtige installatie. Dit omvat regelmatige controles en afstellingen van sproeiers, het vorstvrij maken van leidingen tijdens de wintermaanden en het uitvoeren van periodieke inspecties om eventuele problemen tijdig te detecteren en op te lossen. Met zorgvuldig onderhoud blijven de irrigatiesystemen efficiënt werken, waardoor het park altijd in topconditie blijft voor spelers om van te genieten.