Jouw waterprobleem is onze passie.

Beregening. In de breedste zin van het woord.

De Nederlandse zomers worden steeds droger, deze zijn kenmerkend door hittegolven en langere perioden van geen neerslag. Het neerslagtekort zal hierdoor snel oplopen, wat verdroging van de natuur maar ook jouw tuin ten gevolge heeft. Door een goede beregeningsinstallatie aan te leggen voorkom je het te droog worden van jouw tuin, weiland of akker en ben je verzekerd van groen gras en bloeiende planten! 

Tuin-park beregening

Of het nu om openbaar groen gaat of jouw achtertuin. Elke plant heeft water nodig. Pop-up sproeiers bieden veel gemak en zijn goed voor elke tuin. Na het sproeien verdwijnen ze in de grond en zie je er niets meer van terug. 

Makkelijk als je graag ook nog wilt grasmaaien!

Containerveld beregening

Planten op containervelden bij boomkwekerijen hebben ook zeker water nodig, en niet zo’n klein beetje ook. Met ons innovatieve systeem is het mogelijk om gedoseerd, gelijkmatig en op afstand water te geven aan planten op containervelden. 

Nachtvorst beregening

Nachtvorstberegening in de fruitteelt en de tuinbouw is erg belangrijk om schade door bevriezing in het voorjaar te voorkomen. Elke nachtvorstinstallatie is per definitie maatwerk. Zo moet de diameter van de leiding nauwkeurig worden berekend. De selectie van de juiste sproeier komt nauw. Er mag niet te veel, maar ook zeker niet te weinig water vallen. De DAN-Flipper is een laagvolumesproeier voor doelgerichte nacht-vorstbestrijding in de fruitteelt en druiventeelt. De unieke constructie van de DAN-Flipper zorgt ervoor dat het water over een lange smalle strook verspreid wordt. 

DE SPORTVELDEN SPECIAL!

Beregening voor sportvelden? Natuurlijk! Dit is niet meer weg te denken! Een computergestuurd beregeningsysteem zorgt voor veel gemak, maar natuurlijk ook voor een groenere en betere speelmat!

 

Paardenbak beregening

Met de droge zomers van tegenwoordig wordt stofontwikkeling een steeds groter probleem in rijbakken voor paarden. Een stoffige rijbak is niet prettig voor het paard maar ook zeker niet voor de ruiter. Stofontwikkeling is een bekend probleem bij maneges. Onze paardenbak beregenings sets zijn geschikt voor diverse maten rijbakken. 

Weiland beregening

Grasland voor dieren of ruwvoerproductie heeft ook water nodig. Voor grasland monteren en installeren we diverse systemen. Een beregeningshaspel is geschikt voor grote oppervlakten, een simpele brandslang met enkele sproeiers voldoet vaak voor de kleinere paarden- en of veeweiden. 

Ook benieuwd?

driptape boomteelt

Ook benieuwd hoe wij met beregening jouw teelt, tuin of sportveld naar een hoger plan tillen? We denken geheel vrijblijvend graag mee met je. Jouw waterprobleem, is onze passie!

Nieuw, de TEMPUS AIR!

Tempus Air is de revolutionaire oplossing van Toro om irrigatie op afstand te beheren, gebaseerd op LoRaWAN technologie. Draadloos, slechts 1 batterij en compleet met het internet verbonden!

Tempus Air is een nieuw centraal systeem van TORO voor het beheren van jouw irrigatiesysteem! Met dit baanbrekende platform kun je magneetkleppen, pompen, bemestingsinstallaties, Dosatrons en vele andere besproeiingsapparaten aansturen. Ook kunnen sensoren meetgegevens registeren zodat er nog efficiënter beregend kan worden!