Eigen Engineering

Twentse Nuchterheid

Van A tot Z begeleiding

Snelle Levertijden

Je bent direct verkocht.

Dé innovatieve oplossing voor druppelirrigatie en vloeibare bemesting – fertigatie

Dé BlueBox

Druppelirrigatie en vloeibare bemesting in één geavanceerd systeem. Optimaliseer uw gewasgroei met precisie-irrigatie en efficiënte meststoffen. De toekomst van irrigatie in uw handen.

Fertigeren: Wat is het en wat zijn de voordelen?

Fertigeren is een agrarische methode waarbij meststoffen rechtstreeks aan de wortels van planten worden toegediend. In plaats van meststoffen in grote hoeveelheden op akkers te verspreiden, kan met fertigeren gerichter worden bemest. Dit heeft verschillende voordelen:

  1. Efficiënter gebruik van meststoffen: Bij conventionele bemestingstechnieken gaat een groot deel van de meststoffen verloren door uitspoeling naar grondwater of vervluchtiging. Met fertigeren wordt er alleen meststof toegevoegd waar de plant het nodig heeft, waardoor er minder verspilling optreedt.

  2. Vermindering van milieuschade: Meststoffen die in het milieu terechtkomen, kunnen schadelijke effecten hebben op ecosystemen. Fertigeren minimaliseert de blootstelling van het milieu aan overtollige meststoffen door gerichte toepassing.

  3. Gezondere plantontwikkeling: Door voedingsstoffen direct bij de wortels toe te dienen, hebben planten direct toegang tot de voedingsstoffen die ze nodig hebben om optimaal te groeien en gezond te blijven. Dit resulteert in een betere gewasopbrengst en kwaliteit.

De voordelen van druppelirrigatie

Naast fertigeren biedt Water4All ook geavanceerde oplossingen op het gebied van druppelirrigatie. Bij deze irrigatiemethode worden waterdruppels geleidelijk aan de basis van de plant afgegeven, waardoor elk gewas individueel wordt voorzien van water. Hierdoor kunnen agrariers profiteren van verschillende voordelen:

  1. Waterbesparing: Druppelirrigatie vermindert het waterverbruik aanzienlijk in vergelijking met traditionele methodes zoals beregening of sproeien. Het systeem zorgt ervoor dat er alleen water wordt geleverd waar het echt nodig is, waardoor onnodige verdamping wordt geminimaliseerd.

  2. Verhoogde efficiëntie: Doordat elk gewas individueel wordt bewaterd, kan de hoeveelheid water nauwkeurig worden afgestemd op de behoeften van elke plant. Dit optimaliseert niet alleen het waterverbruik, maar verbetert ook de absorptie-efficiëntie van voedingsstoffen.

  3. Betere gewaskwaliteit: Door de planten efficiënt en nauwkeurig van water te voorzien, zijn ze minder vatbaar voor ziekten en plagen. Dit draagt bij aan een betere gewaskwaliteit en verhoogde opbrengst.

Het BlueBox Systeem

De Bluebox is een state-of-the-art irrigatiesysteem dat een geïntegreerde oplossing biedt voor druppelirrigatie en vloeibare bemesting. Met de nieuwste technologieën en nauwkeurig afgestemde componenten stelt de Bluebox u in staat om uw gewassen op een efficiënte en duurzame manier van water en voedingsstoffen te voorzien.

Dankzij de druppelirrigatie kunnen vloeibare meststoffen direct bij de wortels van uw gewassen worden afgeleverd. Hierdoor worden de voedingsstoffen optimaal benut en wordt verspilling geminimaliseerd. Dit resulteert in gezondere, productievere en veerkrachtigere gewassen.

Het geavanceerde Tempus-systeem biedt u de mogelijkheid om het irrigatieproces op afstand te programmeren en te controleren. Met slechts enkele klikken kunt u het tijdstip, de duur en de hoeveelheid bemesting aanpassen, waardoor u de volledige controle heeft over het groeiproces van uw gewassen.

De beste dosering.

Dosatrons zijn precisie-doseerpompen voor nauwkeurige dosering van vloeibare meststoffen in irrigatiesystemen. Ze werken op waterdruk, zijn betrouwbaar en zijn gemonteerd in de Bluebox.

Aan alles gedacht.

In de Bluebox is elk component zorgvuldig op elkaar afgestemd, resulterend in een naadloos geïntegreerd systeem dat een soepele werking garandeert. Elk onderdeel is met precisie berekend om een gestroomlijnd eindresultaat te waarborgen

Naadloos.

Elk aspect is grondig overwogen, inclusief de aanzuig- en perskoppelingen, die naadloos zijn geïntegreerd om volledige waterdichtheid te garanderen binnen de Bluebox.

Super robuust.

De Bluebox is onverwoestbaar. Met uitsluitend gebruik van A-merken, garanderen we een ongeëvenaarde betrouwbaarheid. Alles is samengebracht in een robuuste container om een duurzaam en krachtig product te leveren.

Draadloze besturing.

Ontdek onze geavanceerde draadloze besturing voor moeiteloos irrigatiebeheer. Met uw mobiele telefoon kunt u op afstand uw watertoevoer en bemesting nauwkeurig programmeren en monitoren

Droogloopbeveiliging.

Onze droogloopbeveiliging biedt automatische bescherming voor uw irrigatiesysteem. Met geavanceerde sensortechnologie wordt de pomp uitgeschakeld zodra er geen water meer is, waardoor slijtage en schade worden voorkomen.

Echt draadloos.

Onze 4G-router biedt een naadloze internetverbinding voor uw irrigatiesysteem, waar u zich ook bevindt. Met de nieuwste 4G-technologie kunt u op afstand uw irrigatie beheren en controleren, zonder afhankelijk te zijn van een vaste internetverbinding.

Super robuust.

Onze Bluebox is perfect legaal te vervoeren, dankzij de afmetingen die nog steeds binnen de normen van een normale aanhangwagen passen. Dit biedt u de vrijheid en flexibiliteit om het irrigatiesysteem te verplaatsen zonder enige transportbeperkingen

Profiteer nu van de voordelen met Water4All

Wil jij ook profiteren van de voordelen van fertigeren en druppelirrigatie? Neem dan vandaag nog contact op met Water4All! Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor jouw specifieke behoeften.

Wacht niet langer en verbeter de kwaliteit en opbrengst van je gewassen met onze geavanceerde landbouwtechnologieën. Bij Water4All geloven we in duurzaamheid, efficiëntie en het bieden van oplossingen die boeren helpen hun doelen te bereiken. Investeer in je toekomstige succes met Water4All!