Eigen Engineering

Twentse Nuchterheid

Van A tot Z begeleiding

Snelle Levertijden

Je bent direct verkocht.

Dé innovatieve oplossing voor druppelirrigatie en vloeibare bemesting

Dé BlueBox

Druppelirrigatie en vloeibare bemesting in één geavanceerd systeem. Optimaliseer uw gewasgroei met precisie-irrigatie en efficiënte meststoffen. De toekomst van irrigatie in uw handen.

Het BlueBox Systeem

De Bluebox is een state-of-the-art irrigatiesysteem dat een geïntegreerde oplossing biedt voor druppelirrigatie en vloeibare bemesting. Met de nieuwste technologieën en nauwkeurig afgestemde componenten stelt de Bluebox u in staat om uw gewassen op een efficiënte en duurzame manier van water en voedingsstoffen te voorzien.

Dankzij de druppelirrigatie kunnen vloeibare meststoffen direct bij de wortels van uw gewassen worden afgeleverd. Hierdoor worden de voedingsstoffen optimaal benut en wordt verspilling geminimaliseerd. Dit resulteert in gezondere, productievere en veerkrachtigere gewassen.

Het geavanceerde Tempus-systeem biedt u de mogelijkheid om het irrigatieproces op afstand te programmeren en te controleren. Met slechts enkele klikken kunt u het tijdstip, de duur en de hoeveelheid bemesting aanpassen, waardoor u de volledige controle heeft over het groeiproces van uw gewassen.

De beste dosering.

Dosatrons zijn precisie-doseerpompen voor nauwkeurige dosering van vloeibare meststoffen in irrigatiesystemen. Ze werken op waterdruk, zijn betrouwbaar en zijn gemonteerd in de Bluebox.

Aan alles gedacht.

In de Bluebox is elk component zorgvuldig op elkaar afgestemd, resulterend in een naadloos geïntegreerd systeem dat een soepele werking garandeert. Elk onderdeel is met precisie berekend om een gestroomlijnd eindresultaat te waarborgen

Naadloos.

Elk aspect is grondig overwogen, inclusief de aanzuig- en perskoppelingen, die naadloos zijn geïntegreerd om volledige waterdichtheid te garanderen binnen de Bluebox.

Super robuust.

De Bluebox is onverwoestbaar. Met uitsluitend gebruik van A-merken, garanderen we een ongeëvenaarde betrouwbaarheid. Alles is samengebracht in een robuuste container om een duurzaam en krachtig product te leveren.

Draadloze besturing.

Ontdek onze geavanceerde draadloze besturing voor moeiteloos irrigatiebeheer. Met uw mobiele telefoon kunt u op afstand uw watertoevoer en bemesting nauwkeurig programmeren en monitoren

Droogloopbeveiliging.

Onze droogloopbeveiliging biedt automatische bescherming voor uw irrigatiesysteem. Met geavanceerde sensortechnologie wordt de pomp uitgeschakeld zodra er geen water meer is, waardoor slijtage en schade worden voorkomen.

Echt draadloos.

Onze 4G-router biedt een naadloze internetverbinding voor uw irrigatiesysteem, waar u zich ook bevindt. Met de nieuwste 4G-technologie kunt u op afstand uw irrigatie beheren en controleren, zonder afhankelijk te zijn van een vaste internetverbinding.

Super robuust.

Onze Bluebox is perfect legaal te vervoeren, dankzij de afmetingen die nog steeds binnen de normen van een normale aanhangwagen passen. Dit biedt u de vrijheid en flexibiliteit om het irrigatiesysteem te verplaatsen zonder enige transportbeperkingen

Eén video zegt meer dan duizend foto's!

Video afspelen

Waar wacht je nog op?

Vragen kost niets, en we staan klaar om je met plezier verder te helpen. Aarzel niet om ons een e-mail te sturen!